KARRIÄR

Novitas Patent söker ytterligare patentkonsulter

Novitas Patent är en nischad aktör på patentmarknaden, med starkt fokus på patentarbete inom life science, kemi och medicinsk teknik. Företaget utgörs i dagsläget av fem mycket erfarna patentkonsulter och kännetecknas av prestigelöshet, effektiva arbetssätt samt minimal administration. Vi sätter kunden i främsta rummet.

Efter en stadigt stigande omsättning och lönsamhet alltsedan start är det dags för Novitas Patent att växa ytterligare. Vi söker dig med erfarenhet av det immaterialrättsliga området samt en teknisk utbildning inom antingen life science / kemi eller medicinsk teknik. Du får naturligtvis gärna ta med dig en portfölj till oss, men det är inget krav.

Helt eller delvis avklarad EQE är meriterande.

Önskvärda personliga egenskaper är flexibilitet, noggrannhet, engagemang, uthållighet samt ett affärsmässigt angreppssätt.

Vi sitter i nyrenoverade lokaler i Stockholms innerstad. Om du vill arbeta på distans delar av veckan eller rent av öppna ett eget kontor så är det inget problem. Flexibilitet är vårt honnörsord.

Om du inte känner dig redo att lämna dina kollegor så är inte heller det något problem – vi är även intresserade av hela team!

Vi erbjuder ett attraktivt ersättningspaket.

Vid frågor kontakta Anders Berglund, 070 - 651 2819, eller Helena Danielsson, 070 - 651 2438.

Välkommen att skicka in din ansökan till r.